Городок, турникеты, ремонт, дорогаВ центральній частині міста встановлюють турнікети на тротуарі. Про це повідомляє Городоцька міська рада. 

Працівники ТОВ "Автомагістраль-Південь" відновили роботи на центральній дорозі, по виконанню капітального ремонту траси М-11 Львів-Шегині в межах м. Городка.

Зокрема, залишилось чимало недопрацювань у напрямку дотримання техніки безпеки пішоходів та водіїв автотранспорту. Серед них - встановлення турнікетів у окремих місцях, та пониження встановлених на надто високому рівні турнікетів, дооблаштування мостів, з’їздів, тощо.

Так, учора ТзОВ "Автомагістраль-Південь" працювала над встановленням турнікетів по тротуару в центральній частині міста, на майдані Гайдамаків. Зокрема, елементи турнікету встановили поруч із кондитерським магазином "Вацак" - оскільки саме тут часто пішоходи нехтують правилами безпеки та правилами дорожнього руху та перебігають дорогу на повороті.


В центральной части города устанавливают турникеты на тротуаре. Об этом сообщает Городокский городской совет. 

Работники ООО "Автомагистраль-Юг" возобновили работы на центральной дороге, по выполнению капитального ремонта трассы М-11 Львов-Шегини в пределах г. Городка.

В частности, осталось немало недоработок в направлении соблюдения техники безопасности пешеходов и водителей автотранспорта. Среди них - установление турникетов в отдельных местах и понижение установленных на слишком высоком уровне турникетов, дооборудование мостов, съездов и тому подобное.

Так, вчера ООО "Автомагистраль-Юг" работала над установлением турникетов по тротуару в центральной части города, на площади Гайдамаков. В частности, элементы турникета установили рядом с кондитерским магазином "Вацак" - поскольку именно здесь часто пешеходы пренебрегают правилами безопасности и правилами дорожного движения и перебегают дорогу на повороте.