Квартиры, покупка, обман ​Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю наклала на забудовника штраф за правопорушення у сфері містобудівної діяльності в розмірі 14,5 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

На пр. Чорновола, 45б, розпочали будівництво багатоповерхівки, і в інтернеті вже навіть стартував продаж квартир. Та, за словами головного архітектора міста Юліана Чаплінського, коли в 2010 році Львівська міськрада затвердила забудовнику містобудівні умови та історико-містобудівне обґрунтування, йшлося не про житловий будинок, а про офісний центр.

Два тижні тому її працівників інспекції не допустили на територію будівництва для здійснення перевірки, а також не надали документів, необхідних для здійснення контролю. Інспекція наклала на забудовника штраф в розмірі 14,5 тисячі гривень.

Міський голова Андрій Садовий застерігає мешканців Львова від купівлі квартир в цій багатоповерхівці.


Инспекция государственного архитектурно-строительного контроля наложила на застройщика штраф за правонарушения в сфере градостроительной деятельности в размере 14 500 гривен.

Об этом сообщили в пресс-службе Львовского горсовета.

На пр. Черновола, 45б, начали строительство многоэтажки, и в интернете уже даже стартовали продажи квартир. Но, по словам главного архитектора города Юлиана Чаплинского, когда в 2010 году Львовский горсовет утвердил застройщику градостроительные условия и историко-градостроительное обоснование, речь шла не о жилом доме, а об офисном центре.

Две недели назад работников инспекции не допустили на территорию строительства для проверки, а также не предоставили документов, необходимых для осуществления контроля. Инспекция наложила на застройщика штраф в размере 14,5 тысячи гривен.

Городской голова Андрей Садовый предостерегает жителей Львова от покупки квартир в этой многоэтажке.