парковки, новыеДепутати на сесії Львівської міської ради збільшили кількість ділянок для паркування транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До департаменту економічної політики надійшли листи суб’єктів господарювання щодо внесення змін до переліку земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів. Зміни пропонуються в частині облаштування нових майданчиків для паркування транспортних засобів.

Тож, сьогодні, 5 жовтня, на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу "Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 "Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова".

В ухвалі запропоновано доповнити перелік ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів, такими земельними ділянками:

  • вул. Опришківська;
  • вул. Стрийська, 28;
  • вул. Робітнича, 1.

Депутаты на сессии Львовского городского совета увеличили количество участков для парковки транспортных средств. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В департамент экономической политики поступили письма субъектов хозяйствования о внесении изменений в перечень земельных участков, определенных для обеспечения парковки транспортных средств. Изменения предлагаются в части обустройства новых площадок для парковки транспортных средств.

Сегодня, 5 октября, на сессии Львовского городского совета приняли постановление "О внесении изменений в постановление городского совета от 27.01.2011 № 120 "Об утверждении сбора за места для парковки транспортных средств и платы за парковку транспортных средств на территории г. Львова" .

В постановлении предложено дополнить перечень участков, определенных для обеспечения парковки транспортных средств, такими земельными участками:

  • ул. Опришковская;
  • ул. Стрыйская, 28;
  • ул. Рабочая,