каменица, памятник, общепитНа вулиці Вірменській пам'ятку архітектури пристосують під заклад громадського харчування. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради.

Так, виконком на останньому засіданні прийняв рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. гр. Глубішем М. І., Тимчук Х. К., Любицькою О. П. та Шкаран Х. В. нежитлових приміщень першого поверху з відтворенням вхідної брами та дверного прорізу з вул. Лесі Українки у житловому будинку № 25 на вул. Вірменській.

Вказане приміщення є пам’яткою архітектури національного значення XVII-XVIII ст. ст. (охоронний № 324).

Його планується пристосувати під заклад громадського харчування.


На улице Армянской памятник архитектуры приспособят под заведение общественного питания. Соответствующее решение принял исполнительный комитет Львовского городского совета.

Так, исполком на последнем заседании принял решение об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на реставрацию гр. гр. Глубиш М. И., Тимчук Х. К., Любицкой А. П. и Шкаран Х. В. нежилых помещений первого этажа с воспроизведением входных ворот и дверного проема с ул. Леси Украинки в жилом доме № 25 на ул. Армянской.

Указанное помещение является памятником архитектуры национального значения XVII-XVIII вв. ст. (Охранный № 324).

Его планируется приспособить под заведение общественного питания.