пожар, торфяникУ Львові на вул. Білогорща вигоріло 800 кв. м. торфу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як інформує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, з початку березня цього року у Львові трапилось 26 пожеж сухої рослинності, та ще 6 пожеж на торфовищах.

Так, 4 липня о 10.21 год. виникла пожежа на вул. Білогорща, б/н (Залізничний район). Вогнем знищено торф окремими осередками на площі 800 кв. м. Пожежу ліквідовано о 15.00.

Львівська міська рада закликає мешканців суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, не випалювати суху рослинність на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також не залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

За самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 170 до 1190 гривень.


Во Львове на ул. Билогорща выгорело 800 кв. м. торфа. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как информирует управление по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения ЛГС, с начала марта этого года во Львове произошло 26 пожаров сухой растительности, и еще 6 пожаров на торфяниках.

Так, 4 июля в 10.21 ч. возник пожар на ул. Билогорща, б/н (Железнодорожный район). Огнем уничтожено торф отдельными ячейками на площади 800 кв. м. Пожар ликвидирован в 15.00.

Львовский городской совет призывает жителей строго соблюдать правила пожарной безопасности и не выжигать сухую растительность на приусадебных участках, не разводить открытый огонь рядом с хозяйственными постройками, а также не оставлять окурки и спички на сухой травянистой подстилке.

За самовольное выжигание сухой растительности или ее остатков предусмотрена административная ответственность в виде штрафа от 170 до 1190 гривен.