сосулька, упала, мужчинаСьогодні, на вулиці Жовківській у Львов (Шевченківський район) на голову 32-річного чоловіка впала бурулька. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 5 березня о 15.58 у Львові на вул. Жовківській, 11 (Шевченківський район) на голову чоловіка, 1985 року народження, впала бурулька. Внаслідок події чоловік отримав травми.

Потерпілого бригадою швидкої медичної допомоги із діагнозом забійна рана тім’яної ділянки госпіталізовано в комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Обставини події встановлюються.

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради застерігають, що через перебої температури повітря, з дахів будівель може спадати сніг та бурульки. Працівники ЛКП знімають сніг. Якщо його неможливо зняти, то обгороджують небезпечні ділянки. Мерія закликає містян бути обачними і не ходити близько до будинків, а також переходити лише у спеціально відведених місцях.


Сегодня, на улице Жовковской во е​Львов (Шевченковский район) на голову 32-летнего мужчины упала сосулька. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 5 марта в 15.58 во Львове на ул. Жовковской, 11 (Шевченковский район) на голову мужчины, 1985 года рождения, упала сосулька. В результате происшествия мужчина получил травмы.

Пострадавшего бригадой скорой медицинской помощи с диагнозом убойная рана теменной области госпитализировали в коммунальную городскую клиническую больницу скорой медицинской помощи. Обстоятельства происшествия устанавливаются.

В управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета предостерегают, что из-за перебоев температуры воздуха, с крыш зданий может спадать снег и сосульки. Работники ЛКП снимают снег. Если его невозможно снять, то ограждающих опасные участки. Мэрия призывает горожан быть осторожными и не ходить близко к домам, а также переходить только в специально отведенных местах.