Сыхов, грабежПатрульні виявили підозрюваного у нападі на чоловіка на вулиці Сихівській. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі, патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці Сихівській. Двоє невідомий напали на заявника, нанесли йому декілька ударів в обличчя та тулуб і забрали гроші.

Екіпаж, який направився на виклик, виявив неподалік чоловіка, який ймовірно міг бути причетним до події. Коли той побачив інспекторів - почав втікати. Його наздогнали та зупинили. Громадянин нервував та заперечував свою причетність. Проте згодом заявник підтвердив, що цей чоловік на нього напав. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Заявника доставили до відділу поліції для написання заяви. 39-річного підозрюваного доставили до Сихівського відділу поліції та передали слідчим.


Патрульные обнаружили подозреваемого в нападении на мужчину на улице Сыховский. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью, патрульные получили сообщение о грабеже на улице Сыховский. Двое неизвестных напали на заявителя, нанесли ему несколько ударов в лицо и туловище и забрали деньги.

Экипаж, который направился на вызов, обнаружил неподалеку мужчину, который предположительно мог быть причастным к событию. Когда тот увидел инспекторов - начал убегать. Его догнали и остановили. Гражданин нервничал и отрицал свою причастность. Однако впоследствии заявитель подтвердил, что этот человек напал на него. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. Заявителя доставили в отдел полиции для написания заявления. 39-летнего подозреваемого доставили в Сыховский отдел полиции и передали следователям.