ДТП, пьяный, водительНа двох нетверезих водіїв – шість розбитих авто і це не враховуючи власних – таку статистику за ніч привели у Патрульній поліції у Львівській області.

Вчора о 23 годині невідомий вдарив припаркований на вулиці Лисинецькій автомобіль Renault Master і втік. Очевидці зазначають, що це був Daewoo Lanos з кузовом хетчбек.

О 00:15 годині історія повторюється на вулиці Медової печери. Знову, зі слів свідків, автомобіль Daewoo Lanos з кузовом хетчбек вдарив, цього разу три автомобілі, і втік. Патрульні, маючи в орієнтуванні описи автомобіля винуватця, почали пошуки. За деякий час на вулиці Лисинецькій інспектори 4-го батальйону виявили припаркований автомобіль аналогічної марки. На ньому були ушкодження, характерні для дорожньо-транспортній пригоді. Водій спав в салоні. Чоловіка розбудили і повідомили, що знають про його вчинки. 32-річний громадянин мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Він відмовився від перевірки на стан сп’яніння, і спочатку визнав, що вчинив аварії, а потім почав заперечувати.

На нього склали два протоколи за скоєні ДТП, два протоколи за втечу з місця аварій, а також протокол за керування в нетверезому стані. Ключі від автомобіля забрала дружина.

Ще одна аварія сталася на вулиці Івана Франка. 29-річний водій автомобіля ВАЗ 21075 вдарив автомобілі Suzuki Vitara та Volkswagen CC. Вони були припарковані поруч і належать одному подружжю. Під час спілкування з винуватцем аварії патрульні помітили у нього ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов перевірку на пристрої Драгер і результат – 1,95 проміле. Порушник отримав два протоколи: за скоєну аварію та за керування в стані сп’яніння.


На двух нетрезвых водителей - шесть разбитых авто и это не считая собственных - такую ​​статистику за ночь привели в патрульной полиции во Львовской области.

Вчера в 23 часов неизвестный ударил припаркованный на улице Лисинецкая автомобиль Renault Master и убежал. Очевидцы отмечают, что это был Daewoo Lanos с кузовом хэтчбек.

В 00:15 часов история повторяется на улице Медовой Пещеры. Опять, по словам свидетелей, автомобиль Daewoo Lanos с кузовом хэтчбек ударил, на этот раз три автомобіля, и убежал. Патрульные, имея в ориентировании описание автомобиля виновника, начали поиски. Через некоторое время на улице Лисинецкая инспекторы 4-го батальона обнаружили припаркованный автомобиль аналогичной марки. На нем повреждения, характерные для дорожно-транспортного происшествия. Водитель спал в салоне. Мужчину разбудили и сообщили, что знают о его поступках. 32-летний гражданин имел признаки сильного алкогольного опьянения. Он отказался от проверки на состояние опьянения и сначала признал, что совершил аварии, а затем начал отрицать.

На него составили два протокола за совершенные ДТП, два протокола за побег с места аварий, а также протокол за управление в нетрезвом состоянии. Ключи от автомобиля забрала жена.

Еще одна авария произошла на улице Ивана Франко. 29-летний водитель автомобиля ВАЗ 21075 ударил автомобили Suzuki Vitara и Volkswagen CC. Они были припаркованы рядом и принадлежат одной супружеской паре. Во время общения с виновником аварии патрульные заметили у него признаки опьянения. Мужчина прошел проверку на устройстве Драгер и результат - 1,95 промилле. Нарушитель получил два протокола: за совершенную аварию и за управление в состоянии опьянения.