гололед, прогноз, погодаСиноптики застерігають: 4−6 грудня у Львові та області на дорогах ожеледиця. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що по території Львівської області та Львову 4 — 6 грудня на дорогах ожеледиця.

За прогнозами синоптиків, по території Львівської області у грудні очікувана середня місячна температура повітря на рівнині 0,5ºС морозу, в горах 1,0ºС морозу, що на 0,3 — 2,2°С вище норми. Очікувана кількість опадів на рівнині 42 мм, в горах — 71 мм (82−117%), що в межах норми.


Синоптики предупреждают: 4-6 декабря во Львове и области на дорогах гололедица. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Львовский региональный центр по гидрометеорологии информирует, что по территории Львовской области и Львову 4 - 6 декабря на дорогах гололедица.

По прогнозам синоптиков, по территории Львовской области в декабре ожидаемая средняя месячная температура воздуха на уровне 0,5ºС мороза, в горах 1,0ºС мороза, что на 0,3 - 2,2 ° С выше нормы. Ожидаемое количество осадков на равнине 42 мм, в горах - 71 мм (82-117%), что в пределах нормы.