гараж, пожар, автомобильУ м. Радехів внаслідок пожежі в гаражі знищено автомобіль Volkswagen Passat B4. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

3 листопада о 15:41 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Радехів на вул. Шухевича. Пожежа виникла в цегляному гаражі, критому шифером.

До місця події виїхали рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів. О 16:06 вогнеборці локалізували пожежу та о 16:32 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м. та автомобіль Volkswagen Passat B4, що знаходився в гаражі.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.


В г. Радехов в результате пожара в гараже уничтожен автомобиль Volkswagen Passat B4. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

3 ноября в 15:41 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Радехов на ул. Шухевича. Пожар возник в кирпичном гараже, крытом шифером.

К месту происшествия выехали спасатели 21-й государственной пожарно-спасательной части г. Радехов. В 16:06 пожарные локализовали пожар и в 16:32 полностью ликвидировали.

В результате пожара огнем уничтожена крыша и вещи домашнего обихода на площади 30 кв.м. и автомобиль Volkswagen Passat B4, находившийся в гараже.

К ликвидации пожара привлекли 3 человек личного состава и 1 единицу спецтехники.