Новояворовск, Новый РаздолЗ обласного бюджету виділили черговий транш для запуску опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

31 жовтня відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

За підсумками комісії прийнято рішення невідкладно виділити на поворотній основі фінансовий ресурс з резервного фонду обласного бюджету в сумі 2,7 млн гривень міським бюджетам міст Новояворівська і Нового Роздолу для здійснення заходів, пов’язаних із ліквідацією наслідків ситуація, що склалась.

Відтак, міським головам Новояворівська та Нового Роздолу доручили невідкладно укласти відповідні договори, директорові ПП "Гарант Енерго М" – забезпечити цільове використання цих коштів.

Окрім того, департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА спільно з міськими головами міст обласного підпорядкування та керівниками теплопостачальних підприємств області доручили забезпечити допомогу технічними працівниками на договірних засадах для виконання аварійно-ремонтних робіт та ліквідації проривів на аварійних ділянках мереж теплопостачання.

Також керівництво Львівської ОДА просить в Уряді сприяння у вирішенні ситуації з недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.


Из областного бюджета выделили очередной транш для запуска отопительного сезона в Новояворовске и Новом Роздоле. Об этом сообщает пресс-служба Львовской ОГА.

31 октября состоялось заседание областной комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций по недопущению срыва отопительного сезона в городах Новояворовск и Новый Раздол.

По итогам комиссии принято решение безотлагательно выделить на возвратной основе финансовый ресурс из резервного фонда областного бюджета в сумме 2700000 гривен городским бюджетам городов Новояворовск и Новый Раздол для осуществления мероприятий, связанных с ликвидацией последствий ситуации, которая сложилась.

Городским головам Новояворовска и Нового Раздола поручили безотлагательно заключить соответствующие договоры, директору ЧП "Гарант Энерго М" - обеспечить целевое использование этих средств.

Кроме того, департаменту развития и эксплуатации ЖКХ Львовской ОГА совместно с городскими головами городов областного подчинения и руководителями теплоснабжающих предприятий области поручили обеспечить помощь техническими работниками на договорных началах для выполнения аварийно-ремонтных работ и ликвидации прорывов на аварийных участках сетей теплоснабжения.

Также руководство ОГА просит у правительства содействия в решении ситуации по недопущению срыва отопительного сезона в городах Новояворовск и Новый Роздол.