дорога, платаМіністерство інфраструктури Укораїни має намір передати у концесію дороги M-06 Львів – Стрий, M-09 Львів – Тернопіль та M-10 Львів – Краковець. Відтак за користування ними зніматимуть плату, яку скеровуватимуть на утримання їх у належному стані. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час свого виступу на інвестиційному форумі у Маріуполі у вівторок, 29 жовтня, інформує сайт "032.ua". 

Наразі йдеться про шість таких доріг загалом в Україні.

За словами Владислава Криклія, над проєктами цих концесійних доріг Мінінфраструктури працює спільно зі Світовим банком. Однак міністр не уточнив, чи мав на увазі абсолютно нові автобани або ж чи йдеться про запровадження платного проїзду по уже збудованих дорогах.


Министерство инфраструктуры Укораины намерено передать в концессию дороги M-06 Львов - Стрый, M-09 Львов - Тернополь и M-10 Львов - Краковец. За пользование ими будут взимать плату, которую будут направлять на содержание их в надлежащем состоянии. Об этом сообщил министр инфраструктуры Украины Владислав Криклий во время своего выступления на инвестиционном форуме в Мариуполе во вторник, 29 октября, информирует сайт "032.ua"

Речь идет о шести таких дорогах в целом в Украине.

По словам Владислава Криклия, над проэктам этих концессионных дорог Мининфраструктуры работает совместно со Всемирным банком. Однако министр не уточнил, имел ли он в виду совершенно новые автобаны или речь идет о введении платного проезда по уже построенным дорогам.