мотоцикл, ДТПНа Львівщині поліцейські розслідують обставини загибелі мотоцикліста. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 листопада близько 1.20 на автодорозі Львів – Самбір - Ужгород у Старосамбірському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, 23-річний мешканець одного з сіл Старосамбірського району, керуючи мотоциклом Kawasaki, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем BMV, яким керував 24-річний житель Старого Самбора. Внаслідок зіткнення водій мотоцикла від отриманих травм помер на місці події, його пасажирка, 20-річна мешканка райцентру, госпіталізована у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Зараз поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине полицейские расследуют обстоятельства гибели мотоциклиста. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 4 ноября около 1.20 на автодороге Львов - Самбор - Ужгород в Старосамборском районе.

Как предварительно установили правоохранители, 23-летний житель одного из сел Старосамборского района, управляя мотоциклом Kawasaki, выехал на встречную полосу, где столкнулся с автомобилем BMV, которым управлял 24-летний житель Старого Самбора. В результате столкновения водитель мотоцикла от полученных травм скончался на месте происшествия, его пассажирка, 20-летняя жительница райцентра, госпитализирована в реанимационное отделение местной больницы.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.