Конкурс, перевозчик,Виктор Щир​Конкурс на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах Львова оголосять не у листопаді, а у січні 2017 року.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Віктора Щира, перенесення конкурсу пов’язано зі зміною статусу управління транспорту і зв’язку.

Так, з 1 січня ця структура набуде статусу юридичної особи, що, в свою чергу, дасть можливість управлінню, а не департаменту ЖКГ, бути замовником перевезень.

На конкурс виставлять 46 маршрутів. До конкурсного комітету увійдуть 16 осіб: вісім чиновників і депутатів Львівської міськради та стільки ж громадських активістів.


Конкурс на определение перевозчиков на городских автобусных маршрутах Львова объявят не в ноябре, а в январе 2017 года.

Об этом сообщили во Львовском горсовете.

По словам начальника управления транспорта и связи Виктора Щира, перенос конкурса связан с изменением статуса управления транспорта и связи.

Так, с 1 января эта структура приобретет статус юридического лица, что, в свою очередь, даст возможность управлению, а не департаменту ЖКХ, быть заказчиком перевозок.

На конкурс выставят 46 маршрутов. В конкурсный комитет войдут 16 человек: восемь чиновников и депутатов Львовского горсовета и столько же общественных активистов.