Сьогодні, 4 червня, на засіданні виконавчого комітету прийняли 9 рішень у сфері містобудування. Також розгляд двох питань перенесли під час формування порядку денного.

Зокрема, підтримали проєкти рішень:

Про анулювання дії паспорта прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності на вул. В. Вернадського, 22-А.
Про анулювання дії паспорта прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності на вул. Любінській, 96. (ПП «Андора»)
Про анулювання дії паспорта прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності на вул. Любінській, 96. (ПП «Захід-Клас»)
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «АТБ-Інвест» будівлі магазину продовольчих та непродовольчих товарів з розширенням за рахунок добудови та надбудови на вул. Гетьмана І. Мазепи, 15-А у м. Львові.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ПрАТ «Полонина» існуючих нежитлових приміщень з влаштуванням тимчасової споруди зі збірно-розбірних конструкцій та пристосуванням під магазин для розвитку виробничої діяльності підприємства на вул. Зеленій, 162 у м. Львові (з правками).
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Західна девелоперська група» нежитлових приміщень виробничого корпусу під літерою «Е-2» з розширенням за рахунок надбудови під офісну будівлю на вул. Клепарівській, 15 у м. Львові.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівська девелоперська група» багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (будівлі змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого та комерційного призначення) на вул. Клепарівській, 15 у м. Львові (з правками).
23. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Княжий Холл» багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та багатофункційного громадського будинку вставки торгово-розважальної і ринкової інфраструктури з підземними паркінгами зі знесенням існуючих будівель та споруд на вул. Городоцькій, 64 у м. Львові (з правками).
25. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Магнолія ІСТ» багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами у м. Львові на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садівничому товаристві «Геолог» у складі: 1-ї черги будівництва багатоквартирного житлового будинку № 5 з підземним паркінгом, 2-ї черги будівництва багатоквартирного житлового будинку № 6 з підземним паркінгом (з правками).

Також вилучили питання:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Львівський вал» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Я. Ярославенка, 23-А зі знесенням існуючого житлового будинку у м. Львові.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» багатоквартирного житлового будинку (будинку під літерою «Г» на генплані) з вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на вул. Кульпарківській, 96 та вул. Садовій, 2-А у м. Львові.