патрульные, водитель, сердцеПатрульні викликали швидку водієві, якому стало погано із серцем. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Близько опівночі патрульні отримали виклик на вулицю Механічну про підозрілу особу в білому бусі на іноземній реєстрації. За лічені хвилини екіпаж був на місці. В салоні автомобіля Renault сидів чоловік віком близько 50 років. Він був при свідомості, але не реагував на звернення.

"Коли відчинили двері, я одразу зрозумів, що в чоловіка проблеми із серцем. Він дуже важко дихав. Негайно викликали швидку. Скільки він там пролежав невідомо, авто було холодним", - зауважив командир взводу 1 батальйону Кіріл Кудінов.

При чоловікові не було телефону, тому не вдалося сповістити його рідних. Швидка допомога забрала чоловіка з підозрою на інсульт. Автомобіль закрили в присутності медиків і ключі поклали чоловікові до кишені.

"Дякуємо громадянам за пильність, а патрульним за службу!" – кажуть правоохоронці.


Патрульные вызвали скорую водителю, которому стало плохо с сердцем. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Около полуночи патрульные получили вызов на улицу Механическую о подозрительную личность в белом бусе на иностранном регистрации. За считанные минуты экипаж был на месте. В салоне автомобиля Renault сидел мужчина в возрасте около 50 лет. Он был в сознании, но не реагировал на обращения.

"Когда открыли дверь, я сразу понял, что у мужчины проблемы с сердцем. Он очень тяжело дышал. Немедленно вызвали скорую. Сколько он там пролежал неизвестно, авто было холодным", - отметил командир взвода 1 батальона Кирилл Кудинов.

При мужчине не было телефона, поэтому не удалось известить его родных. Скорая помощь забрала мужчину с подозрением на инсульт. Автомобиль закрыли в присутствии медиков и ключи положили мужчине в карман.

"Спасибо гражданам за бдительность, а патрульным за службу!" - говорят правоохранители.