Левандовка, драка, подросткиУ Львова за фактом масової бійки між місцевими підлітками та учнями місцевого ПТУ у мікрорайоні Левандівка відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє “Гал-інфо”

За даними видання, 29 березня було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, яке карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

“Ведеться слідство, правоохоронці встановлюють обставини конфлікту", - зазначив спеціаліст відділу комунікації ГУ НП у Львівській області Юрій Голуб.

Нагадаємо, 29 березня у мережу виклали відео, на якому зафіксовано масову бійку між студентами "Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту" та учнями місцевих шкіл. Останні вимагали "данину" від учнів училища, які приїжджають на навчання з районів, нібито за те, що ті "ходять по їхній території".


В Львова по факту массовой драки между местными подростками и учащимися местного ПТУ в микрорайоне Левандовка открыли уголовное производство. Об этом сообщает "Гал-инфо"

По данным издания, 29 марта было открыто уголовное производство по ч. 1 ст. 296 УК (хулиганство, то есть грубое нарушение общественного порядка по мотивам явного неуважения к обществу, сопровождающееся особой дерзостью или исключительным цинизмом, которое карается штрафом до пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан или арестом на срок до шести месяцев, или ограничением свободы на срок до трех лет).

"Ведется следствие, правоохранители устанавливают обстоятельства конфликта", - сообщил специалист отдела коммуникации ГУ НП во Львовской области Юрий Голуб.

Напомним, 29 марта в сеть выложили видео, на котором зафиксирована массовая драка между студентами "Львовского межрегионального высшего профессионального училища железнодорожного транспорта" и учениками местных школ. Последние требовали "дань" от учеников училища, которые приезжают на учебу из районов, якобы за то, что те "ходят по их территории".