бюджет, проектУ Львові розглянули результати голосування за проєкти Громадського бюджету 2020: до затвердження рекомендовано 55 проєктів на суму понад 46 млн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Учора постійна комісія законності, депутатської діяльності та свободи слова й постійна комісія фінансів та планування бюджету на своєму спільному засіданні розглянули результати голосування за проєкти Громадського бюджету 2020.

Відомо, що до затвердження рекомендовано 55 проєктів-переможців на загальну суму 46 млн 768 тис. Про це повідомив керівник відділу громадського партнерства Львівської міської ради Орест Файфурка.

"З них 7 великих та 48 малих проєктів, тобто по 8 у кожному районі Львова", — уточнив Орест Файфурка.

Відомо, що комісія підтримала включення до переліку проєктів-переможців, проєкти, які набрали найбільшу кількість голосів, до повного вичерпання обсягу передбачених коштів, а також проєкти, які згідно з рейтингом отримали часткове фінансування. Загальний обсяг коштів на фінансування проектів громадського бюджету збільшується на обсяг, необхідний для фінансування таких проектів у повному розмірі. Так, одним із питань, яке розглядали комісії, було вирішення долі проєктів, які зайшли у рейтинг частково. Відповідно, комісії підтримали рішення про дофінансування їх у повному обсязі. Саме тому загальна вартість зросла до 46 млн 768 тис.

"Також розглянули звернення профільного управління культури та команди проєкту № 215 "Марімба для музичної школи № 2" щодо коригування кошторису в сторону зменшення, оскільки вартість марімби, яка відповідає вимогам ініціаторів проєкту, є меншою від початково передбаченої у кошторисі. За результатами розгляду суму проєкту № 2015 було зменшено з 3 млн. грн до 1,2 млн. грн. Тож до переліку великих проєктів-переможців було включено наступний за кількістю голосів (3551) серед "освітніх та медичних" — проєкт № 18 "Я хочу знову бігати — допоможи дітям з травмами"!", — додав Орест Файфурка.


Во Львове рассмотрели результаты голосования за проекты Общественного бюджета 2020: к утверждению рекомендуется 55 проектов на сумму более 46 млн. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Вчера постоянная комиссия законности, депутатской деятельности и свободы слова и постоянная комиссия финансов и планирования бюджета на своем совместном заседании рассмотрели результаты голосования за проекты Общественного бюджета 2020.

Известно, что к утверждению рекомендуется 55 проектов-победителей на общую сумму 46 млн 768 тыс. Об этом сообщил руководитель отдела общественного партнерства Львовского городского совета Орест Файфурка.

"Из них 7 крупных и 48 малых проектов, то есть по 8 в каждом районе Львова", - уточнил Орест Файфурка.

Известно, что комиссия поддержала включение в перечень проектов-победителей, проекты, набравшие наибольшее количество голосов, до полного исчерпания объема предусмотренных средств, а также проекты, которые согласно рейтингу получили частичное финансирование. Общий объем средств на финансирование проектов общественного бюджета увеличивается на объем, необходимый для финансирования таких проектов в полном размере. Так, одним из вопросов, который рассматривали комиссии, было решение судьбы проектов, которые зашли в рейтинг частично. Соответственно, комиссии поддержали решение о дофинансировании их в полном объеме. Именно поэтому общая стоимость возросла до 46 млн 768 тыс.

"Также рассмотрели обращение профильного управления культуры и команды проекту № 215 "Маримба для музыкальной школы № 2" по корректировке сметы в сторону уменьшения, поскольку стоимость маримбы, которая соответствует требованиям инициаторов проекту, меньше изначально предусмотренной в смете. По результатам рассмотрения сумму проекту № 2015 было уменьшено с 3 млн грн до 1,2 млн грн. Поэтому в перечень крупных проектов-победителей был включен следующий по количеству голосов (3551) среди "образовательных и медицинских" - проект № 18 "Я хочу снова бегать - помоги детям с травмами"!", - добавил Орест Файфурка.