билет, трамвай"Львівелектротранс" показав унікальний екземпляр - один з найдавніших квитків львівського трамвая, що курсував містом у XX столітті.

"Мабуть, Ви знаєте, що колись був 1 та 2 клас перевезення пасажирів? До Вашої уваги квиток 2 класу, що курсував за маршрутом №10 та коштував 6 австрійських гелер. До речі, сам маршрут та зупинки прописані на самому квитку. Дуже зручно, чи не так? А от на звороті можна побачити справжню рекламу відомого львівського бренду Alojzy Hübner", - йдеться у повідомленні "Львівелектротранс".

Власник квитка - Аркадий Шарков

d979476e15db7a2de760bee8f00359d8.jpg


"Львовэлектротранс" показал уникальный экземпляр - один из древнейших билетов львовского трамвая, ходившего по городу в XX веке. 

"Видимо, Вы знаете, что когда-то был 1 и 2 класс перевозки пассажиров? Вашему вниманию билет 2 класса, следовавший по маршруту №10 и стоивший 6 австрийских Геллер. Кстати, сам маршрут и остановки прописаны в самом билете. Очень удобно, не так ли? А вот на обратной стороне можно увидеть настоящую рекламу известного львовского бренда Alojzy Hübner", - говорится в сообщении "Львовэлектротранс".

Владелец билета - Аркадий Шарков.