грабеж, полиция, охранаДвом зловмисникам (серед яких один – працівник Управління поліції охороні), що вчинили грабіж, обрали запобіжний захід у Львові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №1, слідчими Личаківського відділу Нацполіції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох 25-річних мешканців Пустомитівщини, один з яких є чинним працівником Управління поліції охорони Львівщини. Обидва підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна).

Зазначимо, що подія трапилась цьогоріч, 30 серпня, близько 23.50 год увечері. Вступивши у злочинну змову, зловмисники намагались заволодіти причепом, припаркованим неподалік прибудинкової території на вул.Переможній у Львові. Чоловіки пошкодили металевий ланцюг, який фіксував транспорт до дерева, прикріпили його до свого автомобіля та покинули місце злочину. Проте незадовго за гарячими слідами були викриті і затримані.

На даний час правопорушникам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. У разі доведення вини, їм загрожує до 6 років позбавлення волі.


Двум злоумышленникам (среди которых один - работник Управления полиции охране), совершивших грабеж, избрана мера пресечения в Львове. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №1, следователями Лычаковского отдела Нацполиции начато досудебное расследование в уголовном производстве в отношении двух 25-летних жителей Пустомитивщины, один из которых является действующим сотрудником Управления полиции охраны Львовщины. Оба подозреваются в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.186 УК Украины (открытое похищение чужого имущества).

Отметим, что событие произошло в этом году, 30 августа, около 23.50 вечером. Вступив в преступный уговор, злоумышленники пытались завладеть прицепом, припаркованным неподалеку придомовой территории на ул.Победной во Львове. Мужчины повредили металлическую цепь, которая фиксировала транспорт к дереву, прикрепили его к своему автомобилю и покинули место преступления. Однако вскоре по горячим следам были разоблачены и задержаны.

В настоящее время правонарушителям сообщено о подозрении и избрана мера пресечения в виде круглосуточного домашнего ареста. В случае доказательства вины им грозит до 6 лет лишения свободы.