убийство, отецЗа вбивство рідного батька червоноградка може провести за ґратами 15 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальни керівництвом прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно 38-річної жительки Червонограда, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Подія трапилась 17 січня цього року у квартирі, де спільно проживали обвинувачена та потерпілий. Жінка напідпитку, під час раптового конфлікту, що виник на ґрунті тривалих неприязних стосунків, умисно нанесла своєму 70-річному батьку один удар ножем у шию. Внаслідок цього пенсіонер помер.

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення підозрюваній обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Червоноградського міського суду Львівської області для розгляду по суті. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

­


За убийство родного отца червоноградка может провести за решеткой 15 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством прокуратуры Львовской области завершено досудебное расследование в отношении 38-летней жительницы Червонограда, обвиняемой в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство).

Инцидент произошел 17 января этого года в квартире, где совместно проживали обвиняемая и потерпевший. Женщина навеселе, во время внезапного возникшего конфликта на почве длительных неприязненных отношений, умышленно нанесла своему 70-летнему отцу один удар ножом в шею. В результате пенсионер скончался.

Во время досудебного расследования по ходатайству стороны обвинения подозреваемой была избрана самая строгая мера пресечения - содержание под стражей. Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Червоноградский городской суд Львовской области для рассмотрения по существу. За совершение указанного преступления санкция статьи предусматривает лишение свободы до 15 лет.