железная дорога, счетчикиСпоживачам електроенергії від Львівської залізниці встановлюють сучасні лічильники. Про це повідомляє "Залізничний портал". 

 У Львівській регіональній філії минулого тижня почали встановлювати нові електронні лічильники споживачам, які отримують електроенергію від залізниці. Як поінформував заступник начальника Львівської дистанції електропостачання з ліцензійної діяльності Вадим Гасовський, перші такі прилади обліку з’являться у споживачів, що мешкають у селищі Лапаївка та Суховоля біля Львова, у Мостиськах, Ковелі, а також у частині будинків на вулиці Гоголя у Львові.

Особливістю цих лічильників є автоматизований збір інформації про спожиту електроенергію від кожного споживача та внесення її в базу даних.


Потребителям электроэнергии от Львовской железной дороги устанавливают современные счетчики. Об этом сообщает "Железнодорожный портал". 

 Во Львовской региональной филиала на прошлой неделе начали устанавливать новые электронные счетчики потребителям, которые получают электроэнергию от железной дороги. Как сообщил заместитель начальника Львовской дистанции электроснабжения с лицензионной деятельности Вадим Гасовский, первые такие приборы учета появятся у потребителей, проживающих в поселке Лапаевка и Суховоля возле Львова, в Мостысках, Ковеле, а также в части домов на улице Гоголя во Львове.

Особенностью этих счетчиков является автоматизированный сбор информации о потребленной электроэнергии от каждого потребителя и внесение ее в базу данных.