ДТП, водитель, столбНетверезий водій у Рудному, втікаючи від патрульних, протаранив стовп і потрапив до лікарні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної служби Львова.

2 квітня близько 3 години ночі до патрульних під’їхав невідомий чоловік і повідомив, що у смт. Рудно в центрі їздить “п’яний-п’яний” водій на автомобілі ВАЗ 2109. Іспектори зупинили цей транспортний засіб. Чоловік на вказівки вийти з машини не реагував, оскільки був з очевидними сильними ознаками алкогольного сп’яніння. На місце підійшла так звана група підтримки водія і почала йому радити сісти на крісло пасажира та вдати, що не він їхав за кермом.

Раптом водій запхав ключ у запалення і різко рушив з місця разом з патрульним, який спробував завадити йому. Патрульні почали наздоганяти втікача ґрунтовою дорогою. Водій ВАЗу збільшив швидкість і врізався в електроопору.

Патрульні одразу викликали швидку медичну допомогу та слідчого з ДТП. На місце під’їхали громадяни і допомогли відсунути автомобіль, який практично обхопив стовп. Чоловіка забрали до лікарні де діагностували переломи ребер, струс мозку та інші травми. Аналіз крові показав перевищення алкоголю в крові у десять разів. Патрульні з’ясували, що 38-річний водій вже позбавлений минулого року водійського посвідчення за керування у нетверезому стані. У нього при собі було посвідчення працівника одного із автотранспортних підприємств. Місцеві сказали, що він їздить на маршрутці сполученням Львів -Рудно.


Нетрезвый водитель в Рудно, убегая от патрульных, протаранил столб и попал в больницу. Об этом сообщает пресс-служба патрульной службы Львова.

2 апреля около 3:00 ночи к патрульным подъехал неизвестный мужчина и сообщил, что в пгт Рудно в центре ездит "пьяный-пьяный" водитель на автомобиле ВАЗ 2109. Испекторы остановили это транспортное средство. Мужчина на указания выйти из машины не реагировал, поскольку был с очевидными сильными признаками алкогольного опьянения. На место подошла так называемая группа поддержки водителя и начала ему советовать сесть на кресло пассажира и сделать вид, что не он был за рулем.

Вдруг водитель всунул ключ в зажигание и резко тронулся с места вместе с патрульным, который попытался помешать ему. Патрульные начали догонять беглеца по грунтовой дороге. Водитель ВАЗа увеличил скорость и врезался в электроопору.

Патрульные вызвали скорую помощь и следователя по ДТП. На место подъехали люди и помогли отодвинуть автомобиль, который практически обхватил столб. Мужчину доставили в больницу, где у него диагностировали переломы ребер, сотрясение мозга и другие травмы. Анализ крови показал превышение алкоголя в крови в десять раз. Патрульные выяснили, что 38-летний водитель уже лишен в прошлом году водительского удостоверения за управление в нетрезвом состоянии. У него при себе было удостоверение работника одного из автотранспортных предприятий. Местные сказали, что он ездит на маршрутке сообщением Львов-Рудно.