пожар, подвал, домПід час пожежі на вулиці Сяйво у Львові вогнеборці врятували чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

2 березня о 20:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Сяйво, 11. Пожежа виникла в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. Завдяки оперативним та професіональним діям вогнеборців врятовано чоловіка, 1981 року народження, який на момент пожежі перебував у підвалі. Рятувальники вивели потерпілого із задимленого приміщення на свіже повітря та передали медикам. Чоловіка з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано в Обласну клінічну лікарню.

Пожежу локалізували о 20:33 та ліквідували о 20:38 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.


Во время пожара на улице Сияние во Львове пожарные спасли мужчину. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

2 марта в 20:20 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Сияние, 11. Пожар возник в подвале девятиэтажного жилого дома.

Из-за сильного задымления, вызванного пожаром, пожарным пришлось работать в специальных аппаратах защиты органов дыхания. Благодаря оперативным и профессиональным действиям пожарных спасен мужчина, 1981 года рождения, который на момент пожара находился в подвале. Спасатели вывели пострадавшего из задымленного помещения на свежий воздух и передали медикам. Мужчина с диагнозом отравление продуктами горения госпитализирован в Областную клиническую больницу.

Пожар локализован в 20:33 и ликвидирован в 20:38 в составе звена газодымозащитной службы. Огнем уничтожен мусор на площади 2 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 7 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.

Обстоятельства пожара и причина возникновения пожара устанавливаются.