исполнительная служба, руководитель, уволен, ПетренкоМіністр юстиції Павло Петренко заявив про звільнення керівників управлінь державної виконавчої служби теруправлінь юстиції Львівської та Волинської областей за неефективну роботу у стягненні аліментів. Про це повідомляє видання "Укрінформ". 

Міністр юстиції Павло Петренко заявив про звільнення керівників управлінь державної виконавчої служби теруправлінь юстиції Львівської та Волинської областей за неефективну роботу у напрямку стягнення заборгованостей зі сплати аліментів.

“Ми зараз бачимо або професійність, або непрофесійність державних виконавців і їхніх керівників. І для мене це важливо, тому що я буду продовжувати приймати кадрові рішення. Сьогодні було звільнено двох керівників обласних виконавчих служб Львівської області та Волинської за непрофесійну роботу в напрямку виконання даного проекту”, – прокоментував своє рішення Павло Петренко.


Министр юстиции Павел Петренко заявил об увольнении руководителей управлений государственной исполнительной службы теруправлений юстиции Львовской и Волынской областей за неэффективную работу по взысканию алиментов. Об этом сообщает издание "Укринформ". 

Министр юстиции Павел Петренко заявил об увольнении руководителей управлений государственной исполнительной службы теруправлений юстиции Львовской и Волынской областей за неэффективную работу в направлении взыскания задолженностей по уплате алиментов.

"Мы сейчас видим или профессионализм, или непрофессионализм государственных исполнителей и их руководителей. И для меня это важно, потому что я буду продолжать принимать кадровые решения. Сегодня был освобожден двух руководителей областных исполнительных служб Львовской области и Волынской за непрофессиональную работу в направлении выполнения данного проекта", - прокомментировал свое решение Павел Петренко.