Патрульні зупинили львів'янина, який вночі 3 березня почав святкувати за кермом день народження. Тепер йому  загрожує позбавлення права керування на три роки та штраф у розмірі 20 400 гривень. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

На вулиці Жовківській патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2106, в якого були характерні пошкодження, як після ДТП. До патрульних підійшов чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння та представився власником автомобіля. Надав підтверджуючі документи на автомобіль та повідомив, що вчинив напередодні наїзд на металевий стовпчик на вулиці Східній та поїхав після цього додому святкувати день народження. Чоловік зізнався, що з того часу вживав алкоголь. Водію провели огляд на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 1.51 проміле. На нього склали протокол за ч.4 ст.130 КУпАП (вживання алкоголю після ДТП, протокол за ст.124 – вчинення ДТП та протокол за ст.122-4 – залишення місця ДТП). Санкція ч.4 ст.130 передбачає позбавлення права керування на три роки та штраф у розмірі 20 400 гривень. Справу буде розглядати суд.

У ту ж ніч патрульні виявили ще 15 водіїв напідпитку чи в стані наркотичного сп'яніння на території Львова та дорогах державного значення. Більш того – один навіть їхав із дитиною. Коли його перевірили на зміст алкоголю в крові, у нього виявилося  0.42 проміле.


Патрульные остановили львовянина, который ночью 3 марта за рулем начал праздновать день рождения. Теперь ему грозит лишение права управления на три года и штраф в размере 20 400 гривен. Об этом сообщила пресс-служба патрульной полиции Львова.

На улице Жовковской патрульные обнаружили автомобиль ВАЗ 2106, у которого были характерные повреждения, как после ДТП. К патрульным подошел мужчина с явными признаками алкогольного опьянения и представился владельцем автомобиля. Предоставил подтверждающие документы на автомобиль и сообщил, что совершил накануне наезд на металлический столбик на улице Восточной и поехал после этого домой праздновать день рождения.

Мужчина признался, что с тех пор употреблял алкоголь. Водителю провели освидетельствование на состояние алкогольного опьянения. Результат - 1.51 промилле. На него составили протокол по ч.4 ст.130 КУоАП (употребление алкоголя после ДТП, протокол по ст.124 - совершение ДТП и протокол по ст.122-4 - оставление места ДТП). Санкция ч.4 ст.130 предусматривает лишение права вождения на три года и штраф в размере 20 400 гривен.

В ту же ночь патрульные обнаружили еще 15 водителей в состоянии алкогольного или наркотического опьянения на территории Львова и дорогах государственного значения. Более того - один даже ехал с ребенком. Когда его проверили на содержание алкоголя в крови, у него оказалось 0.42 промилле.