тарифы, тепло, гарячая вода, слушание"Залізничнетеплоенерго" повідомило про проведення відкритих обговорень нових тарифів на тепло та гарячу воду. 

Львівське комунальне підприємство "Залізничнетеплоенерго" повідомляє, що 9 жовтня 2019 року о 09.00 у приміщенні за адресою: м. Львів, вул. С. Петлюри, 4а (зал "Світлиця", 1-й поверх) відбудеться відкрите обговорення питань щодо встановлення нових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, для всіх категорій споживачів.

Планується, що тарифи на послуги з централізованого опалення для населення усереднено зростуть на 25,3%, на постачання гарячої води для потреб населення зростуть на 25,7%, для бюджетних споживачів – на 16,2%, для інших споживачів – на 17,6%, для релігійних організацій – на 61,0%.

Обґрунтування розташовані в розділі "Тарифи та послуги" на сайті ЛКП "Залізничнетеплоенерго". 


"Зализнычнетеплоэнерго" сообщило о проведении открытых обсуждений новых тарифов на тепло и горячую воду. 

Львовское коммунальное предприятие "Зализнычнетеплоэнерго" сообщает, что 9 октября 2019 года в 09.00 в помещении по адресу: г., Львов, ул. С. Петлюры, 4а (зал "Светлица", 1-й этаж) состоится открытое обсуждение  вопросов установления новых тарифов на тепловую энергию, ее производство, транспортировку, поставку, услуг по поставке тепловой энергии и снабжения горячей воды для всех категорий потребителей.

Планируется, что тарифы на услуги по централизованному отоплению для населения усредненно вырастут на 25,3%, на поставку горячей воды для нужд населения вырастут на 25,7%, для бюджетных потребителей - на 16,2%, для других потребителей - на 17, 6%, для религиозных организаций - на 61,0%.

Обоснование размещено в разделе "Тарифы и услуги" на сайте ЛКП "Зализнычнетеплоэнерго".