петиция, улица, ГородоцкаяРозширення вул. Городоцької на виїзді з міста пропонується у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Пропоную розширити вул. Городоцьку на виїзді з міста починаючи з повороту на "Метро" і до кільця, створивши окрему смугу для повороту на кільці на право (при виїзді з міста)", - йдеться у петиції Андрія Марківа.

На його думку, при теперішньому стані справ довжина кишеньки для зупинки маршруток недостатня, маршрутки фактично перекривають праву смугу, здійснюючи висадку і посадку пасажирів, тоді як для руху залишається лише одна смуга.

"Додатковий плюс створення окремої смуги - розвантажить кільце від автотранспорту, який повертає праворуч. В ідеалі такі б смуги потрібні для усіх чотирьох напрямків", - вважає автор петиції.


Расширение ул. Городоцкой на выезде из города предлагается в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

"Предлагаю расширить ул. Городоцкую на выезде из города начиная с поворота на "Метро" и до кольца, создав отдельную полосу для поворота на кольце на право (при выезде из города)", - говорится в петиции Андрея Маркива.

По его мнению, при нынешнем положении дел длина кармашка для остановки маршруток недостаточна, маршрутки фактически перекрывают правую полосу, осуществляя высадку и посадку пассажиров, тогда как для движения остается только одна полоса.

"Дополнительный плюс создания отдельной полосы - разгрузит кольцо от автотранспорта, который поворачивает направо. В идеале такие бы полосы нужны для всех четырех направлений", - считает автор петиции.