ДТП, мопедВодій Viper отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в нейрохірургічне відділення лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції 31 серпня надійшла інформація про те, що у райцентрі близько 12.40 сталася автопригода.

Правоохоронці попередньо встановили, що на вулиці Самбірській водій автомобіля Кia Rio, 49-річний місцевий мешканець, зіткнувся з мопедом Viper під керуванням 24-річного дрогобиччанина, який їхав у попутному напрямку. Після цього мопедист "наздогнав" автомобіль Toyota Land Cruiser, що рухався попереду, та впав.

Внаслідок ДТП водій Viper отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій хребта. Він госпіталізований у нейрохірургію.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.


Водитель Viper получил телесные повреждения и госпитализирован в нейрохирургическое отделение больницы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции 31 августа поступила информация о том, что в райцентре около 12.40 произошла авария.

Правоохранители предварительно установили, что на улице Самборской водитель автомобиля Кia Rio, 49-летний местный житель, столкнулся с мопедом Viper под управлением 24-летнего дрогобычанина, который ехал в попутном направлении. После этого мопедист "догнал" автомобиль Toyota Land Cruiser, который двигался впереди, и упал.

В результате ДТП водитель Viper получил закрытую черепно-мозговую травму, сотрясение головного мозга и ушиб позвоночника. Он госпитализирован в нейрохирургию.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 УК Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Досудебное расследование продолжается.