фура, въездНа в’їздах у Львів встановлено знаки про заборону проїзду у місто великовагових транспортних засобів вагою понад 24 тонни. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З огляду на погодні умови, а саме - зростання температури зовнішнього повітря до 30 градусів, та з метою збереження дорожнього покриття, на в’їздах у Львів встановлено знаки про заборону заїзду у місто великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни.

"Відповідно до правил дорожнього руху, коли температура зовнішнього повітря є більшою 28 градусів, заборонено в’їзд у місто великовагового транспорту, вага якого складає від 24 тонн. За дотриманням цих правил слідкує поліція і не дозволяє такому транспорту заїжджати в місто. Як правило, такий транспорт зупиняють на трасах і скеровують на об’їзд міста", — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.


На въездах во Львов установлены знаки о запрете проезда в город большегрузных транспортных средств весом более 24 тонн. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Учитывая погодные условия, а именно - рост температуры наружного воздуха до 30 градусов, и с целью сохранения дорожного покрытия, на въездах во Львов установлены знаки о запрете въезда в город большегрузных транспортных средств фактической массой более 24 тонн.

"Согласно правилам дорожного движения, когда температура наружного воздуха больше 28 градусов, запрещен въезд в город большегрузного транспорта, вес которого составляет от 24 тонн. За соблюдением этих правил следит полиция и не позволяет такому транспорту заезжать в город. Как правило, такой транспорт останавливают на трассах и направляют на объезд города", - сообщила Ирина Маруняк, заместитель городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства.