температура, рекорд, погодаЛьвів побив історичний температурний рекорд за останні 32 роки. Вчора у місті зафіксували температуру +32,5С. Про це повідомляє ZAXID.NET

У понеділок, 1 липня, температура повітря у Львові піднялась до рекордної за останні 32 роки позначки. Як повідомили синоптики Львівського регіонального гідрометцентру, максимальна температура 1 липня становила +32,5 градуси.

Попереднє найтепліше 1 липня було 1987 році – тоді синоптики зафіксували +30,6 градусів. Загалом максимальну температуру липня у Львові зафіксували 8 липня 2015 року. Тоді повітря нагрілось до позначки +34,1 градусів.

За прогнозами синоптиків, в найближчі кілька днів у Львові спаде спека, температура не підніматиметься вище +26 градусів. Окрім того, синоптики попереджають про можливі дощі та грози.


Львов побил исторический температурный рекорд за последние 32 года. Вчера в городе зафиксировали температуру + 32,5С. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

В понедельник, 1 июля, температура воздуха во Львове поднялась до рекордной за последние 32 лет отметки. Как сообщили синоптики Львовского регионального гидрометцентра, максимальная температура 1 июля составила +32,5 градуса.

Предварительное самое теплое 1 июля было в 1987 году - тогда синоптики зафиксировали +30,6 градусов. В целом, максимальную температуру июля во Львове зафиксировали 8 июля 2015. Тогда воздух нагрелся до отметки +34,1 градусов.

По прогнозам синоптиков, в ближайшие несколько дней во Львове спадет жара, температура не будет подниматься выше 26 градусов. Кроме того, синоптики предупреждают о возможных дождях и грозах.