военный, найден мертвым, улица АнтоновичаНа вулиці Антоновича у Франківському районі знайдено тіло військового. Правоохоронці встановлюють причини смерті чоловіка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні о 10.40 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Антонича поблизу будинку №20-б виявлено тіло чоловіка у військовій формі без ознак життя.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу померлого. Це 42-річний мешканець Пустомитівського району, військовослужбовець. На його тілі видимих ознак насильницької смерті не виявлено.

Правоохоронці встановлюють причини смерті військового, призначено експертизи, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На улице Антоновича во Франковском районе найдено тело военного. Правоохранители устанавливают причины смерти мужчины, решается вопрос об открытии уголовного производства, информирует отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня в 10.40 в Железнодорожный отдел полиции поступило сообщение о том, что на улице Антонича возле дома №20-б обнаружено тело мужчины в военной форме без признаков жизни.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Правоохранители установили личность погибшего. Это 42-летний житель Пустомытовского района, военнослужащий. На его теле видимых признаков насильственной смерти не обнаружено.

Правоохранители устанавливают причины смерти военнослужащего, назначены экспертизы, решается вопрос об открытии уголовного производства.