тинейджеры, грабителиУ Львові, на вулиці Зеленій 18-річні зловмисники напали на чоловіка та забрали сумку з товаром на 95 тис. грн. Про це повідомляє "Варта 1". 

1 березня о 20.25 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся 22-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що на вулиці Зеленій у Львові на нього напали двоє зловмисників, нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку, у якій були мобільні телефони загальною вартістю майже 95 тисяч гривень, та втекли.

Оператор ситуаційного центру передав інформацію про подію та прикмети нападників усім службам поліції Львівщини і невдовзі наряд Управління поліції охорони затримав одного із зловмисників неподалік стадіону "Україна". Згодом правоохоронці встановили місцеперебування іншого нападника, якого затримали працівники Управління патрульної поліції та доставили його у Личаківський відділ поліції.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 17 та 18 років. Речові докази правоохоронці у них вилучили. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Чоловіки затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове, на улице Зеленой 18-летние злоумышленники напали на мужчину и забрали сумку с товаром на 95 тыс. грн. Об этом сообщает "Варта 1". 

1 марта в 20.25 на оперативную линию 102 за помощью обратился 22-летний львовянин. Мужчина сообщил, что на улице Зеленой во Львове на него напали двое злоумышленников, нанесли телесные повреждения, отобрали сумку, в которой были мобильные телефоны общей стоимостью почти 95 000 гривен, и скрылись.

Оператор ситуационного центра передал информацию о происшествии и приметы нападавших всем службам полиции Львовщины, и вскоре наряд Управления полиции охраны задержал одного из злоумышленников возле стадиона "Украина". Впоследствии правоохранители установили местонахождение другого нападающего, которого задержали сотрудники Управления патрульной полиции и доставили его в Лычаковский отдел полиции.

Личности злоумышленников установлены - ими оказались двое львовян в возрасте 17 и 18 лет. Вещественные доказательства правоохранители у них изъяли. По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от семи до двенадцати лет с конфискацией имущества.

Мужчины задержаны в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для них меру пресечения. Проводится досудебное расследование.