лифт, шахта, УгорскаяСьогодні, 2 березня, близько 14.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на будові по вулиці Угорській у Львові у ліфтову шахту впали двоє робітників. За життя одного з них зараз борються лікарі, інший від отриманих травм помер на місці події. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлено, що один з чоловіків – 55-річний мешканець Радехівського району - внаслідок падіння отримав важкі травми та був госпіталізований, а другий, особу якого встановлюють поліцейські, помер від отриманих травм. Обидва працювали на будові.

Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадженняї.


Сегодня, 2 марта, около 14.00 на оперативную линию 102 поступило сообщение о том, что на стройке по улице Угорской во Львове в лифтовую шахту упали двое рабочих. За жизнь одного из рабочих сейчас борются врачи, другой от полученных травм скончался на месте. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Установлено, что один из мужчин - 55-летний житель Радеховского района - в результате падения получил тяжелые травмы и был госпитализирован, а второй, личность которого устанавливают полицейские, скончался от полученных травм. Оба работали на стройке.

Сейчас правоохранители решают вопрос об открытии уголовного производства.