нож, ранение, дракаПравоохоронці затримали зловмисника, котрий під час бійки у Франківському районі наніс чоловіку ножове поранення. Потерпілий у реанімації, за фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 30 листопада о 22.15 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Володимира Великого у Львові відбувається бійка. Як встановили правоохоронці, близько 22.00 по вулиці Володимира Великого між двома львів’янами віком 33 та 38 років виник конфлікт, який переріс у бійку, в яку втрутився і отримав удар ножем у спину брат молодшого учасника бійки, 37-річний мешканець Львова. З діагнозом "проникаюче ножове поранення в ділянці грудної клітки ззаду" він був госпіталізований у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень. Зловмисник, 38-річний львів’янин, затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.


Правоохранители задержали злоумышленника, который во время драки во Франковском районе нанес мужчине ножевое ранение. Пострадавший в реанимации, по факту возбуждено уголовное производство. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 30 ноября в 22.15 поступило сообщение о том, что по улице Владимира Великого во Львове происходит драка. Как установили правоохранители, около 22.00 по улице Владимира Великого между двумя львовянами в возрасте 33 и 38 лет возник конфликт, который перерос в драку, в которую вмешался и получил удар ножом в спину брат младшего участника драки, 37-летний житель Львова. С диагнозом "проникающее ножевое ранение в области грудной клетки сзади" он был госпитализирован в реанимационное отделение одной из львовских больниц. Злоумышленник, 38-летний львовянин, задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до восьми лет. Проводится досудебное расследование.