Троллейбус, девушка, падениеУ Львові з переповненого тролейбуса під час руху випала дівчина.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

До Шевченківського відділу поліції вчора, 30 листопада, надійшло повідомлення з міського травмпункту про те, що до них за медичною допомогою звернулася 17-річна львів'янка. За словами дівчини, в той же день, близько 8.40, коли вона їхала в тролейбусі по пр. Чорновола, під час руху відчинилися двері, і вона випала на дорогу.

За попередніми даними, травми у дівчини незначні, проте остаточний діагноз - за медиками.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), за що передбачено штраф або обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Всі обставини ДТП встановлюються.


Во Львове из переполненного троллейбуса во время движения выпала девушка.

Об этом сообщили в отделе коммуникации полиции Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции вчера, 30 ноября, поступило сообщение из городского травмпункта о том, что к ним за медицинской помощью обратилась 17-летняя львовянка. По словам девушки, в тот же день, около 8.40, когда она ехала в троллейбусе по пр. Чорновила, во время движения открылась дверь, и она выпала на дорогу.

По предварительным данным, травмы у девушки незначительные, однако окончательный диагноз - за медиками.

Открыто уголовное производство по ч. 1 ст. 286 УК Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения), за что предусмотрен штраф или ограничение свободы на срок до 3 лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до 3 лет. Все обстоятельства ДТП устанавливаются.