Львовский облсовет, взятка, прокуратураЧиновнику Львівської облради намагалися дати 50 тис. грн хабара.

Завершено досудове розслідування у відношенні затриманого у вересні чоловіка, який пропонував хабар високопоставленому чиновнику Львівської обласної ради.

Йдеться про суму 50 тис. грн, яку підозрюваний обіцяв надати за винесення на розгляд сесії обласної ради ряду звернень до президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради України про необхідність надання Львівській області спеціального економічного статусу, передачі повноважень встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування.

Обвинувальний акт спрямований до Галицького районного суду. Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.


Чиновнику Львовского облсовета пытались дать 50 тыс. грн взятки.

Завершено досудебное расследование в отношении задержанного в сентябре мужчины, который предлагал взятку высокопоставленному чиновнику Львовского областного совета.

Речь идет о сумме 50 тыс. грн, которую подозреваемый обещал предоставить за вынесение на рассмотрение сессии областного совета ряда обращений к президенту Украины, премьер-министру, председателю Верховной Рады Украины о необходимости предоставления Львовской области специального экономического статуса, передачи полномочий установления тарифов на коммунальные услуги местным органам самоуправления.

Обвинительный акт направлен в Галицкий районный суд. Обвиняемому грозит лишение свободы на срок от 4 до 8 лет.