Турция, инвестиции, дорогиТурецькі компанії мають намір інвестувати у Львівщину. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Турецькі компанії мають намір розширювати бізнес в Україні та інвестувати у новий на Львівщині. Зокрема, їх цікавлять такі напрямки, як вугільна галузь, інфраструктура і дорожнє господарство та інші. Про це йшлося на зустрічі між головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою та представниками турецьких компаній "Онур Конструкціон Інтерненешнл" та Zeeland Shipping.

За словами очільника області, Інвесторам можуть запропонували такі сфери, як інфраструктура, будівництво концесійної дороги, що проходить територією області, продовження вузької колії з Європи до Львова. А ще важливо відкрити прямі рейси між Львовом та Стамбулом, що сприятимуть покращенню туристичних зв'язків між країнами. До речі, компанія "Онур" вже є підрядником багатьох ремонтних робіт із будівництва доріг на Львівщині.

" Зараз працюємо над проектом, що пов'язаний з інфраструктурою та транспортом. Крім того, ми зацікавлені вашими вуглевидобувними кар'єрами та співпрацею у сфері ІТ-технологій і освітній галузі", - відповіли представники турецьких компаній.


Турецкие компании намерены инвестировать в Львовщину. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Турецкие компании намерены расширять бизнес в Украине и инвестировать в новый во Львовской области. В частности, их интересуют такие направления, как угольная отрасль, инфраструктура и дорожное хозяйство и другие. Об этом шла речь на встрече между председателем Львовской облгосадминистрации Олегом Синюткой и представителями турецких компаний "Онур Конструкцион Интерненешнл" и Zeeland Shipping.

По словам главы области, инвесторам могут предложить такие сферы, как инфраструктура, строительство концессионной дороги, проходящей по территории области, продолжение узкой колеи из Европы во Львов. А еще важно открыть прямые рейсы между Львовом и Стамбулом, способствующие улучшению туристических связей между странами. К слову, компания "Онур" уже является подрядчиком многих ремонтных работ по строительству дорог на Львовщине.

"Сейчас работаем над проектом, который связан с инфраструктурой и транспортом. Кроме того, мы заинтересованы в ваших угледобывающих карьерах и сотрудничестве в сфере IТ-технологий и образовании", - ответили представители турецких компаний.