петиция, городской транспорт, электронный билет, маршруткиЛьвів'яни просять запровадити в місті електронний квиток на 2 години. Така петиція зареєстрована на сайті Львівської міськради. Автор пропонує, щоб у разі покупки такого квитка за 4 грн. можна було користуватися будь-яким видом транспорту протягом 2-х годин.

"Це дозволить львів'янам добиратися на роботу і у справах з більшим комфортом. Особливо актуальний такий квиток для тих, хто їздить у маршрутних автобусах, в яких не видають квитки", - підкреслює автор петиції Максим Копій.

Також автор петиції закликав підняти штрафи за безквитковий проїзд в міському транспорті до 400 грн.

Підписи почали збирати 30 січня 2017 р. До кінця збору - 58 днів. Щоб петиція була розглянута міськрадою, вона має набрати 500 підписів за 60 днів.


Львовяне просят внедрить в городе электронный билет на 2 часа. Такая петиция была зарегистрирована на сайте Львовского горсовета. Автор предлагает, чтобы при покупке такого билета за 4 грн. можно было пользоваться любым видом транспорта на протяжении 2-х часов.  

"Это позволит львовянам добираться на работу и по делам с большим комфортом. Особенно актуален такой билет для тех, кто ездит в маршрутных автобусах, в которых не выдают билеты", - подчеркивает автор петиции Максим Копий. 

Также он призвал поднять штрафы за безбилетный проезд в городском транспорте до 400 грн.

Подписи начали собирать 30 января 2017 г. Чтобы петиция была рассмотрена горсоветом, она должна набрать 500 подписей за 60 дней.