Кожна майбутня матуся, очікуючи на народження своєї дитини, починає заздалегідь підбирати одяг для немовлят, який згодом знадобиться її малюкові у роддомі.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які речі знадобляться новонародженому у пологовому будинку та де можна придбати якісний одяг для свого сонечка.

Що потрібно в роддом для дитини у 2019 році

Збираємо сумку у пологовий будинок: список речей для дитини

Купуючи одяг для немовлят та інші речі, які потрібно взяти з собою у пологовий будинок, варто утриматися від бажання залишити пустими усі полички у магазинах.

Зосередьтеся на самому необхідному: навряд чи ви будете брати з собою цілий чемодан речей за 20 парами новеньких боді, дюжиною повзунків та інших обновок.

Вашому маленькому анголятку знадобляться такі речі:

  • пелюшки: покладіть в сумку 2-3 штуки теплих та стільки ж тоненьких виробів;
  • шапочка та чепчики: малечі буде цілком достатньо однієї шапочки з плотної тканини та 3-4 чепчиків;
  • шкарпетки та антіцарапки: вам потрібно взяти всього 2-3 пари цих речей;
  • боді: візьміть 3-4 штуки як з коротким, так і з довгим рукавом;
  • комбінезон: вистачить буквально однієї штуки з теплого матеріалу;
  • комплекти: 2-3 штуки з тонкої тканини.

Окремо слід сказати про одяг на виписку. Якщо у вас дівчинка, можно придбати гарне плаття та чепчик, а для хлопчика — стильний та нарядний комбінезон.

Купуючи гардероб для новонарожденого, сконцентруйтеся не тільки на кількості товарів, але й на їх якості. Річ у тім, що до виробів, які ви збираєтеся одягнути на свою крихітку, пред'являються особливі вимоги:

  • Всі кофточки, боді, шапочки та інші вироби мають бути виготовлені виключно з натуральної тканини. Як правило, молоді мами надають перевагу комсомольскому трикотажу: якісному натуральному матеріалу, який не викликає почервоніння чи алергічних реакцій та допомагає підтримувати правильну терморегуляцію. Така тканина добре втримує вологу та дає шкірі дихати. Цілковитий комфорт!
  • Обновки мають добре сидіти по фігурі. Не беріть занадто великі речі, адже вони можуть перекручуватися чи сповзати, проще кажучи, заважати вашому малюкові.
  • Всі шви на одязі для самих маленьких мають йти назовні, щоб не травмувати шкіру. Те саме стосується й застібок чи гудзиків — вони мають бути розташовані спереду і ні в якому разі не на спині, до також будуть заважати вашій крихітці.

Великий вибір «правильного» одягу для немовлят представлений на сайті ТМ Демі: тут ви знайдете якісні комбінезони, кофточки, сорочки та багато чого іншого. DemiBaby понад 15 років працює на українському ринку та може запропонувати вам кращий дитячий трикотаж, який обов'язково сподобається вашому малюкові.