Під час нічної повітряної тривоги Львівщину атакували 14 безпілотників типу «шахед». Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Вісім з них наші воїни ПвК «Захід» знищили. На жаль, є і влучання – в одне з підприємств у Львові. Зафіксували часткове руйнування адмінбудівлі та виробничих цехів. Жертв чи постраждалих нема», – зазначив він.

Очільник області також розповів, що відомо станом на цю годину про наслідки вранішнього ракетного удару по Львову.

«Станом на цю годину відомо, що внаслідок атаки по житлових будинках одна людина загинула. Щирі співчуття рідним. Ще 15 осіб постраждали. Четверо з них госпіталізували. 

Є часткові руйнування у 13 житлових багатоповерхівках та двох школах. Багато пошкоджених автомобілів. Ліквідація наслідків ворожої атаки триває. На місці працюють усі профільні служби», – розповів Максим Козицький.

За його словами, на момент ракетної атаки люди перебували у домівках. Більшість отримали поранення через осколки вікон, які вибило вибуховою хвилею.

Те, що пережила Україна вночі та зранку у Повітряних Силах ЗСУ уже назвали наймасованішою атакою з повітря. ППО у співпраці зі Силами оборони у різних областях України знищила 114 зі 158 повітряних цілей.