На автодорозі Тернопіль-Львів поблизу села Словіта Львівського району 26 лютого близько 04:00 п’яний водій влетів в мікроавтобус. Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ 2109 - 21-річний мешканець одного з сіл Золочівського району - не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter 313.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика та його пасажир загинули на місці події. Ще один пасажир ВАЗ 2109 отримав тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля медиків, помер у кареті швидкої допомоги.

Окрім цього, водій мікроавтобуса, його пасажир та пасажир легковика отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Встановлено, що водій «ВАЗ 2109» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.