У Львові до Дня закоханих «Укрзалізниця» запустить «Потяг до тебе». Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці». Цього року романтичний експрес курсуватиме також і в Києві.

«Потяги до тебе» курсуватимуть 14, 16 та 18 лютого.

Половину місць безкоштовно нададуть пораненим військовим на реабілітації.

«На пасажирів очікує романтична подорож справжнім паровозом, у новенькому вагоні, у купе на двох, під романтичну музику і з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка», — зазначають в «Укрзалізниці».

Подорожі Києвом та Львовом триватимуть трохи понад дві години, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, о 19:10 -ь у Києві.

Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 гривень у Львові та 458 гривень - у Києві. Продаж відкриється 9 лютого о 17:00, придбати квитки можна буде лише в застосунку «Укрзалізниці».

Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом «Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний», а також «Львів — Львів-Романтичний».

Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа. В «Укрзалізниці» також зазначили, що на пасажирів-військових очікує додатковий поетичний сюрприз від Сергія Жадана.