У парках Львова з’являться нові меблі. В кількох парках міста вже розпочали встановлювати стільці, лавки та навіть лежаки. Відтак відвідувачі парків зможуть ще більше насолодитись відпочинком на природі.

Як повідомили в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міськради, зараз нові меблі встановлюють у 4 локаціях міста: парку 700-річчя, Замарстинівському, Під Голоском та біля Левандівського озера. 

У парку 700-річчя планують встановити 8 лавок, 5 лежаків та 10 стільців. У Замарстинівському парку буде 10 лавок, 5 лежаків та 14 стільців. У парку Під Голоском з’явиться 3 лавки, а біля Левандівського озера буде 10 нових лавок, 5 лежаків та 5 стільців. 

“Ми створили спеціальну комісію, щоб визначити найбільш затребувані місця, де варто встановити паркові меблі. При монтажі мешканці дуже радіють і дякують за нові меблі, а дітки одразу випробовують нові кольорові стільці. Неймовірно приємно бачити, що наша праця приносить стільки позитиву і комфорту для відвідувачів”, - розповідає Оксана Луцко, заступниця керівника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради. 

Надалі меблі планують встановити також в парках: Високий замок, Погулянка, Личаківський, Піскові озера, Горіховий гай та у парку Івана Павла II.

Загалом, для парків Львова закупили 115 лавок, 84 стільці та 16 лежаків.