На заправці біля Львова четверо злочинців викрали 26-річного чоловіка через вигаданий борг. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, 10 січня близько 20:00. На одній із заправок неподалік Львова четверо злочинців напали на чоловіка. Вони побили його, а потім, погрожуючи пістолетом, змусили сісти з ними в машину марки Mazda та повезли його в невідомому напрямку.

Машину почала переслідувати поліція, і невдовзі зловмисників вдалося затримати. Викрадачами виявилися троє підлітків — 19-річний мешканець Львівського району та двоє львів’ян віком 16 та 18 років. Четвертим злочинцем був 27-річний житель Стрийщини.

Виявилося, що 26-річного мешканця Яворівського району викрали через вигаданий борг. Нападники вимагали у нього повернути вигаданий борг сумою 2,5 тис. доларів, а у випадку, якщо чоловік відмовиться, погрожували фізичною розправою.

Усіх викрадачів затримали. Під час арешту у них вилучили пневматичний пістолет, яким вони погрожували потерпілому. Зброю направили на експертизу. За незаконне позбавлення волі людини викрадачам загрожує до 12 років ув’язнення.