Вчора і сьогодні тривають аварійні ремонтні роботи із заміни частини колектора на вул. Копистинського. Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», цьому колектору вже понад 100 років, відтак підприємство розробляє проєкт повної заміни ділянки каналізаційних мереж.

«Два дні тому було зафіксовано провал дорожнього покриття навпроти будинку №10а на вул. Копистинського у зв’язку з руйнацією каналізаційного колектора.

Вчора і сьогодні тривають роботи із заміни частини зруйнованого колектора. Для проведення цих робіт довелося повністю перекрити вул. Копистинського.

Відтак служба каналізаційного господарства нашого підприємства провела заміну близько 20 м овального колектора діаметром 400х670 мм. Оскільки цей колектор має понад 100 років і пролягає на глибині більше 3 м, то паралельно проводяться роботи із розробки проєкту заміни вказаної ділянки каналізаційних мереж, а також, відповідно, і водопровідних мереж, які теж перевищили свій термін експлуатації», – розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні до 18:00 год ремонтні роботи на вул. Копистинського мають завершити. На час ремонтних робіт вулицю перекрито для проїзду транспорту.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних мереж та 925 км каналізаційних мереж. У червні цього року підприємство замінило 3,5 км водопровідних труб та 328 м п – каналізаційних.