За інформацією ЛКП «Львівавтодор», минулого тижня на вул. Степана Бандери завершили висадку дерев. Відтак після реконструкції на цій вулиці посадили 108 нових дерев. Крім цього, ще висаджуватимуть кущі, з яких понад 2,5 тис. будуть на схилі з підпірною стінкою біля Органного залу.

«На вул. Степана Бандери за останні тижні посаджено ще 89 дерев. Тож загалом в межах реконструкції вул. Бандери висаджено 108 дерев. Це зокрема такі види як: груша Chanticleer, платан, граб “Lucas”, дуб болотний, липа “Pallida”, липа срібляста, клен “Rubrum”, ясен.

Крім цього, ще висаджуватимемо кущі, з яких понад 2,5 тис. буде на схилі з підпірною стінкою біля Органного залу», – повідомляють у ЛКП «Львівавтодор».

Також минулого тижня біля Органного залу, вздовж схилу з підпірною стінкою, стартували роботи з облаштування велодоріжки, яка буде продовженням облаштованої велоінфраструктури в межах вул. Бандери. Протяжність велодоріжки вздовж схилу – 185 м. Наразі тут продовжують встановлювати бордюри, після чого підрядна організація перейде до влаштування конструктивних шарів велодоріжки.