Святковий стіл з великою кількістю запрошених гостей припускає присутність на ньому цікавих страв та оригінальних закусок. Жоден яскравий та незабутній урочистий захід стаціонарного або виїзного формату не обходиться без використання послуг доставки. Престижна компанія «SushiGo» пропонує замовити на комфортних умовах і за лояльними цінами суші в іф, які будуть доставлені у зручній герметичній упаковці в оперативному порядку з дотриманням обумовлених термінів та індивідуальних запитів клієнта.

Суші як значуща страва на повсякденному та святковому столі

Апетитні роли приготовані з використанням унікальної рецептури та дотриманням технологічних карт. Замовник отримає готовий до вживання продукт, який набагато кращий і смачніший за ресторанні аналоги. Всі страви, що представлені в меню, створюються професійними кухарями із застосуванням іноваційного професійного обладнання. При оформленні замовлення у віддаленому форматі клієнту необхідно позначити всі бажані параметри разом із кількістю необхідних порцій.

В рамках комплексної доставки замовнику може бути надана знижка, що дозволяє заощадити на покупці. Кожен сет фірмових ролів - справжній витвір кулінарного мистецтва, яке зможуть гідно оцінити вибагливі гурмани. Створення вишуканих суші супроводжується залученням лише свіжих продуктів та інгредієнтів. Талановиті кухарі з підтвердженою кваліфікацією з відповідальністю підходять до створення всіх страв у меню.

Які роли вибрати?

Свіжоприготовлені суші – це обов'язкова складова Дня Народження, корпоративного заходу, ювілейної події. Можна урізноманітнити такими трендовими стравами японської кухні весільне чи дитяче меню. Щоб зробити замовлення, можна зателефонувати або використати офіційну програму. Разом з доставкою ролів клієнт отримає якісний сервіс, що буде виражений у ввічливості та старанності кур'єрів. Кожен замовник може бути впевнений у винятковій якості приготовленої їжі, яка створюється з урахуванням персональних потреб та переваг.

Беззаперечним лідером споживчої аудиторії стали топові сети, що включають:

  • сирні роли;
  • футомакі асорті;
  • каліфорнію з лососем.

Купівля суші з доставкою - це чудова можливість порадувати себе, свою сім'ю, друзів і колег чудовими ласощами з дивовижними смаковими властивостями.