Сучасні компанії все більше і більше бажають використовувати спеціалізоване програмне забезпечення, що підтримує, у тому числі виробництво, продаж, управління людськими ресурсами, підбір персоналу, управління складом, маркетинг та багато інших бізнес-процесів. І хоча переваги кожного з цих інструментів дійсно великі, ви досягнете найкращих результатів тільки тоді, коли вони будуть правильно інтегровані один з одним. Онлайн-сервіс ІТС Хмаринка дозволяє вам використовувати інтернет-програми BAS.

Що таке інтеграція ІТ-систем?

Інтеграція ІТ-систем - це їхнє поєднання таким чином, щоб можна було:

  • отримати потік даних між окремими додатками (наприклад, інформація про підрядників та їх рахунки між CRM-системою та бухгалтерською системою);
  • використання системи A як функції системи B (наприклад, надсилання поштової кореспонденції цільовій групі, зазначеній у системі CRM).

Окремі переваги бізнес-систем

Синергетичний ефект є найбільшою перевагою інтеграції ІТ-систем. Переваги використання пов'язаних бізнес-додатків набагато більші, ніж передбачають їх окремі функції. Для того, щоб переконатися у ефективності сервісу "Хмаринка", ви можете вивчити демо BAS і зрозуміти, яким чином ця система допоможе вам підвищити ефективність ведення бізнесу. Це пов'язано, зокрема, з:

  • зручністю їх використання (дані, введені в одну систему, доступні у всіх підключених додатках – немає необхідності їх дублювати, що значно прискорює роботу);
  • більш високою якістю та узгодженістю даних (внаслідок вищезгаданої відсутності необхідності дублювати одну й ту саму інформацію в багатьох системах – це знижує ризик помилок та дублювання даних);
  • великою корисністю даних (можливість одночасного використання даних, зібраних багатьма системами, що дозволяє створювати перехресні звіти та аналізи, що полегшують прийняття бізнес-рішень);
  • більш легким доступом до окремих систем (можливість використання технології Sigle Sign On, завдяки якій користувач після входу в одну систему автоматично отримує доступ до інших інтегрованих програм).
  • внтеграція ІТ-систем, хоча сама собою дорога, зрештою може призвести до значної економії. Завдяки цьому можна обмежити кількість ліцензій, придбаних компанією для окремих програм.

Використання популярних програм BAS через інтернет, в так званому “хмарковому режимі” надає багато можливостей та переваг. Інтегровані інформаційні системи набагато корисніші. Вони значно полегшують бізнес-процеси.

Приклад

Співробітник відділу продажів використовує CRM-систему у своїй роботі та періодично входить до системи бухгалтерського обліку (для перевірки статусу виставленого клієнту рахунку). Тому йому потрібний доступ (ліцензія) до обох інструментів. Після їх інтеграції (що полягає, у тому числі, у поданні статусу виставлених рахунків безпосередньо в CRM-системі) продавцю більше не потрібно входити до облікової системи, йому не потрібна окрема ліцензія на це програмне забезпечення.