Компанія асенізатор Львів надає професійні послуги з викачування каналізацій, рідких побутових відходів у Львові та його передмісті.

Викачка вигрібних ям у вашому заміському будинку чи дачі буде виконана швидко та якісно, спеціалізованою вакуумною машиною.

В нашому автопарку є асенізаційні машини від 3 до 13 куб.м., що дає можливість підібрати оптимальний варіант для виконання вашого замовлення.

При ускладненому під'їзді до каналізаційного колодязя можливе використання додаткових шлангів.

Наші послуги здійснюються індивідуально та гнучко адаптуються до вимог наших клієнтів.
 
Замовляйте послуги з викачки вигрібних ям і септиків на сайті компанії https://www.asenizator.lviv.ua/

Асеніза́ція (фр. assainissement — «оздоровлення», «очищення») — система вивізного очищення неканалізованих населених місць від різних нечистот і бруду. Вибирання бруду з вигребів убиралень і помийниць та вивіз їх здійснюється асенізаційними машинами — спеціальними автомобілями, обладнаними цистернами, помпами тощо. В сучасних містах асенізація витісняється каналізацією.

Осіб, що виконують роботи з асенізації, називають асенізаторами. У старовину щодо них вживали насмішливу назву — «золотарі»

Асенізатор – це різновид комунальної техніки, яка виконує збір, транспортування та вивезення відходів у вигляді рідин. Конструкція асенізатора монтується на базі колісного шасі та містить цистерну для перевезення відходів, систему регулювання рівня заповнення, вакуумний насос, трубопровід. Експлуатація асенізатора може відбуватися при практично будь-якій температурі повітря, до-20С. Цей різновид комунальної техніки є незамінним, оскільки він вирішує питання стоків. 
 
Серед послуг асенізації основними є такі, як очищення неканалізаційних сховищ за допомогою вакуумной машины, тимчасове зберігання, транспортування, утилізація відходів промислових і приватних організацій, зливних і талих вод, що потрапляють в вигрібні ями. Крім того, асенізатор може здійснювати екологічно чистий технологічний процес, позбавляючи від відходів і нечистот приватних користувачів. У роботі використовуються ілососні машини, які здатні не тільки швидко і ефективно відкачати рідкі відходи з використанням насоса, але і перевозити нечистоти в спеціально обладнаних цистернах до місця утилізації. Завдяки роботі асенізатора люди мають можливість уникати безпосереднього контакту з відходами і нечистотами, які є небезпечними для здоров’я людини.
 
Замовляйте асенізатора з досвідом асенізації.